Flot mødelokale

Et mødelokale, uanset om det er til fysiske møder eller online møder, må gerne se pænt ud. En del vælger at dekorere væggene med noget som har relation til virksomhedens aktiviteter. Det kan som i nedenstående eksempel, være 3-dimensionelle elementer, fræst i et eller andet materiale og lakeret i de ønskede farver.

Montage Gruppen kan hjælpe, både i designfasen, produktionen og ikke mindst med montering.

Kontakt Karsten: ka@montagegruppen.dk  /  4032 2462

Videobagvæg

En pæn bagvæg med et logo eller måske i særdeleshed linket til ens hjemmeside eller youtubeprofil, til optagelse af videoer eller billeder er ikke nyt. Hvis du f. eks. har ledt efter en bil, har du nok bemærket at de fleste bilforhandlere, næsten altid lægger billeder op hvor man kan se deres webadresse. Rigtigt mange andre brancher bruger det også. Formålet er enkelt: Det handler om at hjælpe interesserede kunder, til nemt at komme ind på ens website og derved skabe mersalg.

Mange andre vil kan have gavn af denne form for markedsføring. Alle der gerne vil sælge noget, har brug for kunder på deres handelsplatform. Her er det ligegyldigt om det er den lille tøjbutik der er startet onlinesalg, eller det er youtuberen der gerne vil have flere følgere. Alle har brug for at blive bemærket og husket.

Det behøver ikke være en stor/dyr løsning. Man kan i princippet have en Rool up med ens vigtigste budskab, som baggrund til billeder, videoer og onlinemøder.