Klistermærker

Klistermærker bruges rigtigt mange steder, med mange forskellige formål.

Udover at give en eller anden information, er de jo et blivende visitkort.

Vi fremstiller klistermærker i alle størrelser og i alle tænkelige faconer.

De kan laves i forskellige folier, med forskellig klæbeevne, alt afhængig af hvor de skal monteres og hvor lang holdbarhed man ønsker.

Hvis du vil høre mere er du velkommen til at kontakte os på telefon: 5917 5550

Eller sende en Email til Karsten: ka@montagegruppen.dk

 

Tekniske detaljer om klistermærker

Ordet klistermærke dækker meget bredt og anvendes om mange forskellige produkter. Inden for skiltebranchen er det som hovedregel et mindre mærke, typisk fra 5 cm2 til 100 cm2, med tryk af meget forskellig art, men altid på en selvklæbende folie.

Er de større kan de stadig kaldes klistermærker, men oftest går de under betegnelsen: Streamers, logomærker eller selvklæbende skilte.

Montage Gruppen fremstiller klistermærker, streamers, logomærker og selvklæbende skilte i alle størrelser, farver og faconer.

Måden vi producerer klistermærker på har den fordel at vi kan lave både de helt små og de helt store oplag til meget konkurrencedygtige priser.

Når du bestiller klistermærker hos os er der frit valg om de skal pakkes enkeltvis, i poser/bundter med eksempelvis 50 stk. i hver, på ark i eksempelvis A4 størrelse (lige til at sætte ind i et ringbind) eller hvis du har mulighed for selv at skære dem ud på rulle i bredden 137 cm.